logo
13. festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat
Sponzori i medijski pokrovitelji
Newsletter
Prijavi se
Organizator:
Zagrebački plesni ansambl
Hebrangova 36
10000 Zagreb, Hrvatska
Facebook Vimeo YouTube
 

Pozivamo Vas da postanete donatori/kumovi/kume/dobri duhovi Festivala plesa i neverbalnog kazališta u Svetvinčentu!

Dragi ljubitelji plesa, suradnici, kolege, prijatelji festivala,

pozivamo Vas da budete službeni donatori/kumovi/kume/dobri duhovi Festivala plesa i neverbalnog kazališta u Svetvinčentu.

Donirajte Festival iznosom koji želite i možete izdvojiti i na taj način svoje prisustvo učinite službenim, neka i drugi znaju. Imena i nazivi svih fizičkih osoba koje doniraju naš Festival naći će se na službenoj listi donatora na promotivnim materijalima te na web stranici kako bismo im javno izrazili zahvalnost. Ili ostanite anonimni, ako vam je tako draže. Napomenite u OPISU PLAĆANJA!

Ukoliko ste pak potencijalni sponzor te s nama želite ostvariti vid poslovne suradnje u kojemu bi mogli naći svoj zajednički jezik i kreativni interes, molimo vas da nas kontaktirate putem e-maila: sara@svetvincenatfestival.com.

Bili sponzor ili donator, očito ste ljubitelj plesne umjetnosti, i znajte da svojim prilozima pridonosite opstanku i rastu Vašeg i našeg istarskog plesnog Festivala, pomažete etabliranju plesne umjetnosti u Hrvatskoj, njenoj decentralizaciji, te obogaćujete plesni program!

Kako donirati Festival plesa i neverbalnog kazališta?

Donirajte nas uplatom na:
žiro račun - IBAN: HR2223600001101428087
adresu: Zagrebački plesni ansambl, Hebrangova 36, 10000 Zagreb.

Uplate na žiro račun moguće su u bankama čiji ste korisnici, jedinicama Hrvatske pošte i poslovnicama FINA-e na području Republike Hrvatske te internet bankarstvom u bankama čiji ste korisnici.

U rubriku primatelja upišite našu adresu, a u rubriku pošiljatelja upišite Vaše podatke. U polje "Svrha" ili "OPis plaćanja" navedite "Festival-donacije" te obavezno e-mail adresu na koju Vas možemo kontaktirati da ostvarite pogodnosti donatora.

Zaštita Vaših podataka
Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših donatora. Prikupljamo nužne, osnovne podatke o donatorima (naziv fizičke/pravne osobe te email adresa) kako bi ih mogli kontaktirati vezano za posebne pogodnosti. Donatorima dajemo mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime pojavi na službenoj i javnoj listi donatora. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

U suradnji s
Aerowaves
Uz potporu
Ministarstvo kulture RH Istarska županija Co-funded by the EU ACE PICE Kultura nova Općina Svetvincenat TZ Istra Foscari b&b ZKM GEO-ING Fabrika
Medijski pokrovitelji
HINA HRT Večernji.hr Journal Radio Istra rovinj.fm 100% Istra IstraIN Glas Istre
Donatori
bio&bio