logo
13. festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat
Sponzori i medijski pokrovitelji
Newsletter
Prijavi se
Organizator:
Zagrebački plesni ansambl
Hebrangova 36
10000 Zagreb, Hrvatska
Facebook Vimeo YouTube
 
25 festivalskih godina: revizija i vizija
21.07.2024.

25 festivalskih godina: revizija i vizija

Nedjelja, 21.7., 17.00 / Oštarija Ferlin


25 festivalskih godina: revizija i vizija


Prošlo je 25 godina od prvog izdanja ovog festivala. Ova jubilarna obljetnica pruža priliku za razmišljanje o njegovoj povijesti, istraživanje njegova utjecaja i zajedničko osmišljavanje njegove budućnosti.

Pridružite nam se dok se prisjećamo dva i pol desetljeća umjetničke izvrsnosti i kulturne razmjene. Od svojih skromnih početaka 2000. godine, festival je izrastao u izvanredan kulturni događaj, koji je do danas predstavio više od 300 umjetničkih djela iz Hrvatske i inozemstva.

Kako započinjemo novo poglavlje, pozivamo naše cijenjene goste, umjetnike, suradnike, pobornike i ljubitelje festivala da s nama podijele svoja razmišljanja i ideje. Kako možemo nastaviti poticati kreativnost, njegovati nove talente i angažirati publiku, uzimajući u obzir širi društveni kontekst?

Pridružite nam se u dijalogu koji povezuje prošlost, sadašnjost i budućnost plesa i neverbalnog kazališta u Svetvinčentu i široj istarskoj regiji.

Vaša prisutnost i uvidi neprocjenjivi su dok zacrtavamo smjer za sljedećih 25 godina.

« povratak
U suradnji s
Aerowaves
Uz potporu
Ministarstvo kulture RH Istarska županija Co-funded by the EU ACE PICE Kultura nova Općina Svetvincenat TZ Istra Foscari b&b ZKM GEO-ING Fabrika
Medijski pokrovitelji
HINA HRT Večernji.hr Journal Radio Istra rovinj.fm 100% Istra IstraIN Glas Istre
Donatori
bio&bio