logo
13. festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat
Sponzori i medijski pokrovitelji
Newsletter
Prijavi se
Organizator:
Zagrebački plesni ansambl
Hebrangova 36
10000 Zagreb, Hrvatska
Facebook Vimeo YouTube
 
Kreativni kutak za profesionalce
26.07.2021.

Kreativni kutak za profesionalce

U svakoj zemlji koja sudjeluje u programu Kreativna Europa, osnovan je Desk Kreativne Europe kao produžena ruka Izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (Education and Culture Executive Agency, EACEA). U Hrvatskoj Desk za potprogram Kultura djeluje pri Ministarstvu kulture, dok Desk za potprogram MEDIA djeluje pri Hrvatskom audiovizualnom centru. Zadaće Deska Kreativne Europe su predstavljati program Kreativna Europa na nacionalnoj razini, pružati podršku kulturnom i kreativnom sektoru u vezi s programima/natječajima, poticati prekograničnu suradnju umjetnika, profesionalaca i ustanova, pomagati Komisiji pružajući podatke o kulturnom i kreativnom sektoru i pomagati Komisiji u distribuciji rezultata i utjecaja programa. S tim ciljevima, Desk svake godine organizira i suorganizira aktivnosti umrežavanja namijenjene profesionalcima u kulturnom i kreativnom sektoru, predavanja i okrugle stolove o samom programu i mogućnostima koje pruža.

Ovaj put, Kreativni Kutak bit će organiziran u tri dijela.
U prvom dijelu odgovorit ćemo na pitanje „Što mi donosi Kreativna Europa?“.
U drugom djelu, nazvanom kreativna vizitka svaki profesionalac imat će priliku ispuniti posjetnicu s osnovnim informacijama o svom radu i na taj način ući u bazu potencijalnih korisnika programa Kreativna Europa.
Kreativni zalogaj treći je, neformalni dio dvosatnog umrežavanja.

Želite li se prijaviti na Kreativni kutak, pošaljite mail s naslovom “Kreativni Kutak za profesionalce” na ced@min-kulture.hr i u njemu naznačite svoje ime i prezime, i instituciju/organizaciju iz koje dolazite.

« povratak
U suradnji s
Aerowaves
Uz potporu
Ministarstvo kulture RH Istarska županija Co-funded by the EU Desk KE ACE PICE Općina Svetvincenat GEO-ING ZKM Fabrika Foscari b&b
Medijski pokrovitelji
HINA HRT Glas Istre Večernji.hr IstraIN Radio Maestral Radio Istra rovinj.fm
Donatori
bio&bio