logo
13. festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat
Sponzori i medijski pokrovitelji
Newsletter
Prijavi se
Organizator:
Zagrebački plesni ansambl
Hebrangova 36
10000 Zagreb, Hrvatska
Facebook Vimeo YouTube
 
Predstavljanje programa Kreativna Europa - Kultura
24.07.2016.

Predstavljanje programa Kreativna Europa - Kultura

Radionica je zamišljena kao prilika za susret i razmjenu iskustava te upoznavanje s primjerima dobre prakse. U prvom dijelu izlaganja, Anera Stopfer, voditeljica Deska Kreativne Europe, upoznat će sudionike s glavnim značajkama potprograma Kultura programa EU Kreativna Europa (2014. – 2020.). Prisutni će biti informirani o ciljevima i prioritetima samog programa, proračunu i vrstama natječaja na koje hrvatske kulturne organizacije mogu prijaviti svoje projekte.

U nastavku će biti podijeljene detaljnije informacije o pisanju i prijavljivanju projekata kao i tehničke karakteristike samih prijavnica te će bit predstavljeno par primjera prakse kako bi se prisutni mogli bolje upoznati s projektima koji su uspješno prošli europske evaluacije i povukli sredstva za svoje ideje.

Naposljetku, Nina Kunek i Tena Bošnjaković kao predstavnice HIPP-a, Hrvatskog instituta za pokret i ples, podijelit će s prisutnima iskustva pripreme i provedbe projekata koji su u organizaciji te udruge već povukli značajna sredstva iz Europske unije.

19:00- 19:45:

IDEJA I SREDSTVO

(općenito o Programu Kreativna Europa i preispitivanje ideja)

19:45- 20:45:

SREDSTVO I CILJ

(primjeri prakse i tips & tricks)

« povratak
U suradnji s
Aerowaves
Uz potporu
Ministarstvo kulture RH Istarska županija Co-funded by the EU Desk KE ACE PICE Općina Svetvincenat GEO-ING ZKM Fabrika Foscari b&b
Medijski pokrovitelji
HINA HRT Glas Istre Večernji.hr IstraIN Radio Maestral Radio Istra rovinj.fm
Donatori
bio&bio