logo
13. festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat
Sponzori i medijski pokrovitelji
Newsletter
Prijavi se
Organizator:
Zagrebački plesni ansambl
Hebrangova 36
10000 Zagreb, Hrvatska
Facebook Vimeo YouTube
 
Uz predstave 'Birdie' i 'Cualquier Mañana' zatvaramo 18. festivalsko izdanje!
23.07.2017.

Uz predstave 'Birdie' i 'Cualquier Mañana' zatvaramo 18. festivalsko izdanje!

Posljednji festivalski dan donosi dvije izvedbe: svi posjetitelji od 21.30 sat na trgu imaju priliku pogledati duet Cualquier Mañana španjolskih umjetnika Álvara Estebana i Laure Aris Alvarez, dok u 22 sata u kaštelu Grimani kompanija Señor Serrano zatvara festival izvedbom predstave Birdie!

Intimni duet o urođenoj tuzi slomljenih stvari, tjelesno putovanje u sadašnjost kako bismo shvatili da se prošlost ne vraća, da djelići slagalice više ne pristaju jedan uz drugi kao nekoć, Cualquier Mañana (Jednog jutra) rezultat je suradnje dvoje neovisnih umjetnika Álvara Estebana i Laure Aris Alvarez u projektu nazvanom „Anatomija slomljenih stvari“, kojim se Aris bavi protekle tri godine.

U 22 sata u kaštelu Grimani uslijedit će izvedba predstave Birdie (Ptičica) u izvedbi kazališne kompanije Agrupación Señor Serrano koja stvara originalne produkcije temeljene na pričama iz suvremenog doba. Birdie je multimedijalna predstava s videom uživo, predmetima, Hitchcockovim Pticama, viđenim iz jednog novog ugla, maketama, dvije tisuće mini-životinja, ratovima, krijumčarima, masivnom migracijom i tri izvođača koji se s humorom, kritikom i predanošću ljudskom rodu hvataju u koštac s kaotičnim svijetom. Cijena ulaznice za predstavu Birdie iznosi 60 kuna.

« povratak
U suradnji s
Aerowaves
Uz potporu
Ministarstvo kulture RH Istarska županija Co-funded by the EU Desk KE ACE PICE Općina Svetvincenat GEO-ING ZKM Fabrika Foscari b&b
Medijski pokrovitelji
HINA HRT Glas Istre Večernji.hr IstraIN Radio Maestral Radio Istra rovinj.fm
Donatori
bio&bio