logo
13. festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat
Sponzori i medijski pokrovitelji
Newsletter
Prijavi se
Organizator:
Zagrebački plesni ansambl
Hebrangova 36
10000 Zagreb, Hrvatska
Facebook Vimeo YouTube
 
OTVORENJE 20. festivalskog izdanja uz hrvatske, francuske i austrijke umjetnike večeras u 21:30
18.07.2019.

OTVORENJE 20. festivalskog izdanja uz hrvatske, francuske i austrijke umjetnike večeras u 21:30

Otvorenje 20. Festivala plesa i neverbalnog kazališta započinje danas 19. srpnja u 21:30 sati na Placi, glavnom gradskom trgu u Savičenti.

Placa će zaplesati uz hrvatsku predstavu u koreografiji Rajka Pavlića, POSKOČITE ANĐELI. Nakon toga publika seli u Kaštel Grimani gdje će u 22:00 sata nastupiti jedni od predvodnika ovogodišnjeg festivalskog programa, francuska plesna kompanija Vilcanota u koreografiji Brune Pradeta s predstavom PEOPLE WHAT PEOPLE?

U Mediteranskom plesnom centru s početkom u 23:00 sata, gledati ćemo interaktivnu predstavu AS FAR AS WE ARE austrijske umjetnice Helene Weinzierl.


Na kraju svakog festivalskog dana, publika i umjetnici imati će prilike nastaviti druženje u PLEJSU, novom festivalskom mjestu rezerviranom za zabavu i neformalno druženje. Prvog dana Festivala u PLEJSU će nastupiti glazbenici Mate Matešić i Elvis Penava s početkom u 23:59 sati.


Informacije o ulaznicama potražite ovdje.

« povratak
U suradnji s
Aerowaves
Uz potporu
Ministarstvo kulture RH Istarska županija Co-funded by the EU Desk KE ACE PICE Općina Svetvincenat GEO-ING ZKM Fabrika Foscari b&b
Medijski pokrovitelji
HINA HRT Glas Istre Večernji.hr IstraIN Radio Maestral Radio Istra rovinj.fm
Donatori
bio&bio