logo
13. festival plesa i neverbalnog kazališta Svetvinčenat
Sponzori i medijski pokrovitelji
Newsletter
Prijavi se
Organizator:
Zagrebački plesni ansambl
Hebrangova 36
10000 Zagreb, Hrvatska
Facebook Vimeo YouTube
 
Radionice pod vodstvom Sare Shelton Mann i Jesúsa Rubia Gamoa na Festivalu
26.06.2021.

Radionice pod vodstvom Sare Shelton Mann i Jesúsa Rubia Gamoa na Festivalu

Dvoje istaknutih plesnih umjetnika vodit će za vrijeme trajanja Festivala radionice za sve zainteresirane plesne profesionalce

Festival plesa i nervebalnog kazališta već tradicionalno donosi edukativno program kao i mogućnost usavršavanja i istraživanja za sve plesne umjetnike, plesače, plesne profesionalce.
Od 22. do 24. srpnja u Mediteranskom plesnom centru, u suradnji sa programom Improspekcije2021, višestruko nagrađivana plesna umjetnica - koreografkinja, plesačica i učiteljica Sara Shelton Mann vodit će radionicu Alkemija pokreta - riječ je o njenom stalnom edukacijskom projektu koji je nastao pod utjecajem certifikacija i studija u tradicijama metafizike i iscjeljenja. Sarin je izvedbeni rad platforma za suradnju i istraživanje svijesti. Detaljnije informacije o radionici pronađite OVDJE.
Zadnjeg dana Festivala, 25. srpnja renomirani španjolski plesač i koreograf Jesús Rubio Gamo vodit će radionicu Jednostavne radnje. Detaljne informacije možete pronaći OVDJE.
« povratak
U suradnji s
Aerowaves
Uz potporu
Ministarstvo kulture RH Istarska županija Co-funded by the EU Desk KE ACE PICE Općina Svetvincenat GEO-ING ZKM Fabrika Foscari b&b
Medijski pokrovitelji
HINA HRT Glas Istre Večernji.hr IstraIN Radio Maestral Radio Istra rovinj.fm
Donatori
bio&bio